TNS

It-supporter

Kantar Gallup en it-supporter til at servicere vores kunder inden for bl.a. Index Danmark/Gallup og TV-Meter

Kantar Gallup er ansvarlig for de store marketing- og mediainformationssystemer, der anvendes af mediehuse, reklame- og mediebureauer samt annoncører.

Til support af opgaver inden for dette område, søger Kantar Gallup en it-supporter med lyst til at servicere vores kunder inden for bl.a. Index Danmark/Gallup, TV-Meter og den danske måling af internetforbrug.

Supportopgaverne spænder bredt indenfor:

Du kommer til at arbejde tæt sammen med den øvrige afdeling i en hverdag, der til tider kan være meget hektisk. Du skal derfor kunne lide at have mange bolde i luften på samme tid og samtidig være bevidst om kvaliteten i dit arbejde. Det er vigtigt, at du trives med stramme deadlines, da vores kunder er vant til en kort reaktionstid.

Vi forventer endvidere, at du:

Din baggrund kan være en it-uddannelse evt. suppleret med markedsføringsfag og gerne med kendskab til medieverdenen eller analysebranchen.

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Associate Director Birgitte Høg på 39 15 44 17. Send din ansøgning mærket "It-supporter/MediaService" pr. e-mail til hr@tns-gallup.dk, så vi har den senest fredag d. 24. november 2017.

Kantar Gallup leverer markedsbaseret rådgivning. Som markedsledende analyse- og rådgivningsvirksomhed i Danmark, er vi forrest i udviklingen af avancerede analysemodeller, digitale løsninger, teknologier og ydelser, som omdanner information til beslutningsklar viden. Kantar Gallup har siden 1939 gennemført undersøgelser i Danmark og er i dag Danmarks største analyse- og rådgivningsvirksomhed med markante specialister, som dagligt hjælper vore kunder til at tage de helt rigtige markedsmæssige beslutninger. Kantar Gallup er en del af WPP/Kantar organisationen, som er repræsenteret i mere end 90 lande.

Kantar Gallup - Masnedøgade 22-24, 2100 København Ø – telefon 39 27 27 27 – www.tns-gallup.dk